REKOMMENDATIONER

Peter Uttke

Försäljningschef, Ljus & Comfort

"Vi hade en del kommunikationsbrister i företaget och problem med ansvarsområden som tilldelats de olika avdelningarna. Vi hade två heldagar med Niclas med massor av nya infallsvinklar där vi fick möjligheter att ställa allt i rätt perspektiv och såg det väsentliga sambandet mellan humör och prestation. Idag har vi en betydligt högre respekt för varandra och alla inser att vi alla är en del av helheten så vi behandlar varandra därefter."

Fredrik Norstedt

Intraservice,

Göteborgs Stad, 

"Vår avdelning hade ett stort utbyte av Niclas metoder, arbetssätt och förmåga att entusiasmera. Kan inget annat än rekommendera honom varmt."

Jessica Johansson

Akademi Båstad Uppdragsutbildningar

"Niclas har ett engagemang som smittar av sig! På ett lättsamt och tankeväckande sätt ger han insikter. Niclas är mycket lyhörd över vad jag som beställare efterfrågar och kan på ett flexibelt sätt möta våra behov."

Veronica Berggren

Biträdande bibliotekschef

Trelleborgs kommun

"Stort tack till dig för ditt engagemang och din förmåga att ta oss framåt!""Niclas är en fantastisk inspiratör som har hjälpt mig och mitt företag till en otrolig gemenskap och laganda! Han har fått både mig och min personal till att aktivt jobba för ett bra arbetsklimat, teamkänsla och med självkännedom."

Olle Hedberg

Forever Free

"Jag kan varmt rekommendera Niclas, en människa med djup kunskap och framförallt erfarenhet att skapa goda team."

Glenn Carlbark

Forte Mental

"En av Niclas främsta styrkor tycker jag är den genuitet och värme han förmedlar. Han andas förståelse och omtanke men har ändå förmågan att utmana för att åstadkomma förändringar så använd honom gärna i ert förändringsarbete."

Roger Johnsson

Barncancerfonden

"Niclas gav oss en kväll med reflektion, uppmaning till självinsikt och tips på vad vi kan tänka på för att lyckas bättre både privat och på det professionella planet. En nyttig föreläsning för oss i publiken genomförd med värme och en stor portion humor." Till förmån för "Hjälp Ebba stoppa cancer".

Föreläsning "Världens bästa lag!"

Kunskapsdagarna, Linköping

"Stort tack för en bra föreläsning! Av mig får du bara 10-or rakt igenom."

Föreläsning "Världens bästa lag!"

Kunskapsdagarna, Jönköping

"Bra och givande föreläsning med en engagerad föreläsare som fokuserar bra på sitt ämne."