Tjänster

Föreläsningar

Fundamentet för att skapa en framgångsrik förändringsprocess är att få medarbetarna mottagliga. En grund till detta är anpassade föreläsningar fulla av insikter, fakta och egna erfarenheter knyter samman arbetslaget och skapar engagemang  och energi. Var beredd på skratt, tårar och djupa insikter.

Jag  erbjuder föreläsningar inom ledarskap, värdskap, lagbygge och försäljning.

Ledarskapsutbildning

2 dagars ledarskapsutbildning

Detta är en uppbyggd utbildning som 


Anpassade workshops

Workshops och gemensamma övningar får medarbetarna att känna delaktighet vilket skapar en genuin vilja att comitta sig i förändringsprocessen. Exempelvis: Den geometriska skalan, att  bygga en feedback-kultur, värdegrundarbete, den direkta potentialen, ambitionskartan, vinsten av att ge känslomässig information, vi i relation till vårt uppdrag, coachande ledarskap.

Coachning

Att endast med samtal och små förändringar skapa stora förändringar. Det är detta coaching handlar om; att med utmanande frågeställningar få människor att se sig själv i ett annat perspektiv och därigenom finna nya sätt att reflektera, kommunicera och nå nya målbilder och resultat. Coachningssamtal kan ske både individuellt och i grupp.

Det trygga ledarskapet

En verksamhet är i symbios med  ledarskapet. Trygga ledare leder inte endast utefter de det lärt sig eller utefter vad sett eller hört. De bygger medvetet en hälsosam kultur och leder inifrån, från sina värderingar med integritet och genuinitet vilket skapar trivsel, trygga medarbetare och goda resultat. 

Niclas erbjuder individuell coachning för ledare som vill utvecklas genom att utmanas.

Företags- och ledarskapsanalyser samt individuella analyser av ledarskap, business skills och affärsmannaskap. 

Genom att göra anonyma analyser av företaget och ledarskapet visar ledningen att medarbetarnas åsikter är viktiga. Det skapar en god tranparens i alla nivåer av verksamheten och en vilja att genomföra en förändringsprocess på riktigt. Niclas har även individuella analyser att erbjuda för ledare och chefer.

Konsultation/Representant vid fackliga förhandlingar

Ibland skall jag inte synas i verksamheten. Oftast gäller det HR-relaterade ämnen eller då ägaren/ägarna/styrelsen vill diskutera ämnen som rör verksamhetens framtid. Jag har bl.a representerat företag vid lokala och centrala fackliga förhandlingar, varit inhyrd VD, rådgivare för styrelser och agerat som försäljnings-, personalchef samt controller.

Specialanpassade lösningar inom retail

Klicka här och börja skriva. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.